Benvolgut/uda,

Els dies 18 i 19 de juny, les masies de Catalunya obren les seves portes en el marc de la iniciativa “Benvinguts a Pagès” -en la qual participem-, perquè tu, la teva família i els teus amics gaudiu d’un cap de setmana diferent, divertit i que podràs organitzar a la teva mida. Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes es complementen amb propostes de restauració amb el menú especial “Benvinguts a pagès” i amb paquets d’allotjament per gaudir d’un cap de setmana únic.

Tu tries si véns 1, 2 o 3 dies i ho pots fer a través del web www.benvingutsapages.cat. Hi trobaràs tota l’oferta de visites, restaurants, allotjaments i activitats complementàries.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Per posar en valor el món rural, el turisme d’interior i el potencial de la nostra gastronomia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Us hi esperem!

 

ORIGINAL BAP data 2