Ingredients

2 albergínia.

1 ceba grossa o dos si son mitjanes.

200 gr de formatge tipus rul·lo de cabra.

4 cullerades de melmelada d’albergínia.

200 g de farina.

140 cl d’oli.

1 l de llet.

COM LA FEM?
Primer de tot pelem l’albergínia, la tallem a trossos petits, els posem en un casso i posem el sucre(les proporcions son: 50% d’albergínia, per 50% de sucre), posem el casso al foc i deixem uns 40 minuts a foc lent.

Trinxem la ceba, la posem en una cassola amb l’oli i la courem a poc a poc uns 40 minuts.

Una vegada ben transparent la ceba, pelem i tallem a trossos petits l’albergínia, l’afegim a la ceba salem deixem suar, a foc mot suau, amb la cassola tapada.

En un casso posem a escalfar, el litre de llet amb el formatge de cabra tallat a trossets.

Quan la ceba i l’albergínia estiguin ben transparent hi afegim la farina, i la courem una mica.

Hi afegim les cullerades de melmelada d’albergínia, i barregem be.

Afegim la llet amb el formatge, i anem remenant contínuament fins la massa es separi amb facilitat de la cassola. Rectifiquem de sal i ho deixem refredar.

Quan estigui ben fred, les passarem pa ratllat, ou batut i altre vegada per pa ratllat.

Posem abundant oli en una paella i quant estigui calent fregim les croquetes.

Per mes info podeu mirar a la pàgina:

http://alcaliudelacuina.wordpress.com/2013/11/29/croquetes-dalberginia-i-formatge-de-cabra

CROQUETE