Volem donar-vos a conèixer una altre manera de cuinar moniatos.

 

Ingredients

200 g de moniatos cuits al forn

100 g de sucre

1 gotet d’aigua

4 fulls de pasta brick (congelada)

sucre glaç Per a la crema de vainilla:

1/4 l de llet

3 rovells d’ou

60 g de sucre

un canó de vainilla

Elaboració

Coeu els moniatos al forn uns 3/4 d’hora.
Després traieu-los la polpa i poseu-la en un cassó al foc per a preparar la confitura. Afegiu-hi sucre i aigua i aneu-ho remenant. Un cop la confitura estigui feta deixeu-la refredar. Mentrestant feu la crema. Poseu la llet a escalfar en un cassó amb la vainilla. En un bol blanquegeu els rovells d’ou amb el sucre. Escaldeu-ho amb la llet infusionada amb la vainilla i torneu-ho a posar al foc. Traieu les beines. Quan la crema tingui una textura consistent, traieu-la del foc i deixeu-la refredar en el mateix bol que heu fet la barreja. Aneu repartint la confitura de moniato sobre les làmines de pasta brick (la podeu comprar feta). Tot seguit, plegueu els farcellets d’una manera poc uniforme i lligueu-los amb un cordill. Col.loqueu-los en una plata i espolseu-hi sucre llustre pel damunt. La cocció ha de ser al forn a 230 graus uns 5 minuts. Un cop trets els farcellets del forn, talleu els cordills i passeu-los a emplatar. Serviu-los sobre un fons de crema de vainilla.

 

recepta extreta de : http://www.tv3.cat/cuines/recepta/farcellets-cruixents-de-moniato/2725

farcellets de moniato