Ingredients

• 500 gr. de síndria (sense pell i llavors).

• 500 gr. de tomàquets molt madurs

• 250 gr. de formatge Ricotta o una terrina del súper

• Oli d’oliva extra verge

• Sal i pebre

• menta fresca

COM LA FEM?

Retem i escaldem els tomàquets els hi traiem la pell.

Traiem l’escorça i les pipes de la síndria. La tallem en trossos.

Triturem els dos ingredients amb la batedora.

Salpebrem.

Colem la sopa i la reservem a la nevera.

Posem la ricotta en un recipient.  La treballem amb una espàtula, afegim una mica  d’oli, sal i pebre al nostre gust fins que tinguem una pasta cremosa.
A continuació, prepareu l’oli de menta: escaldeu la menta fresca i tot seguit poseu-la en un bol amb aigua i gel perquè mantingui el seu color. Escorreu-la i tritureu-la amb l’oli d’oliva (té de cobrir la menta). Rectifiqueu de sal i pebre i passeu-ho pel colador perquè us quedi més fi.

 

per saber-ne mes:

http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/07/una-sopa-freda-sopa-de-sindria-i.htmlsopa sindra